Maasbootje

Kinrooi

  • Foto's
  • Beschrijving
  • Kaart
  • Kenmerken
  • Boeken
Sterren
Personen
4
Slaapkamers
1
Badkamers
1

Beschrijving

Ons Maasbootje is een huisboot van het merk Aqua House. Deze boot biedt slaapplaats aan 4 personen. Als je het vaarpakket boekt en onze korte vaaropleiding volgt, mag je gedurende heel de gehuurde periode met deze boot varen.

Deze boot beschikt over een slaapkamer met een tweepersoonsbed, in de woonkamer kan je een slaapbank voor twee extra slaapplaatsen omklappen. De woon-/eetkamer is een stijlvol ingerichte ruimte met langs drie kanten grote panoramische vensters. Ze geven je een prachtig uitzicht op de volledige vaaromgeving. In de woonkamer staat een goed uitgeruste keuken (koelkast, wasbak met warm en koud water, gaskookplaat, dampkap en koffiemachine). In de badkamer is een regendouche met warm water, toilet en een wastafel met verzorgingsproducten. Er zijn twee terrassen aan boord. Het onderste terras is de ideale plek om te ontbijten in de frisse lucht of om ’s avonds te barbecueën. Het grote dakterras is de perfecte plaats om met een heerlijk drankje te genieten van de zon.

Zie je het niet echt zitten om met een grote boot te varen? Of wil je de omgeving sneller en avontuurlijker verkennen? Huur dan onze Sloep BeLe by Maasbootje. Als je op het Maasbootje verblijft, kan je die huren aan een voordeeltarief.


Uitrusting Maasbootje

Woonkamer/keuken:  Keuken met koelkast, gasfornuis, dampkap, lavabo en koffiemachine Eethoek met tafel en stoelen, Slaapbank voor 2 personen (140*200) 

Slaapkamer: Tweepersoonsbed (140*200) , Kleerkast

Badkamer: Regendouche met warm water, toilet  en wastafel

Boegterras & Dakterras: Tuin- & Loungemeubels


Kinrooi is een Belgische gemeente in Vlaanderen. Kinrooi ligt in het noordoosten van België, op de linkeroever van de Maas en grenst aan Nederland. De gemeente is bekend voor haar molens, waterrecreatie, natuur en grote fiets- en wandelnetwerk. Terwijl je geniet van de mooie natuur kan je ook verschillende steden en dorpen in de omgeving bezoeken over het water: Maaseik, Ohé en Laak, Thorn, Wessem en Stevensweert, enz.

Alles tonen

Kaart

Kenmerken

Algemeen
Op vakantiepark
Middelgrote camping
Motorjachten
Koelkast
Flatscreen tv
Benzine
Keukeninventaris
Douche
Toilet
Aan het water
Stuurconsole binnen in salon
30 cm led TV
Eén slaapkamer met 2 persoonsbed
Luxe douche met fris en warm water
Elektronische toilet
Luxe keuken met spoelbak met fris en warm water
Koelkast
Tweepersoons slaapbank
Eethoek
Dakterras bereikbaar via dakterras lader
Radio Dab+ met usb en bluetooth
Fietsverhuur
Bootverhuur
Alles tonen

Boeken